Zit je erover na te denken om een opleiding hotel management (HBO) te volgen? Dan ga je een spannend avontuur tegemoet! De hotelbranche maakt continu ontwikkelingen door waarbij nieuwe trends gevolgd worden. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.

Volg overdag of ’s avonds een interieur opleiding op het MBO

Heb je al een baan, maar zou je toch iets anders willen doen? Kies dan voor de vakopleiding interieurstyling! Bij Linnartz Opleidingengroep ben je dan aan het juiste adres. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee krijg je optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO. Wacht niet langer en ga de uitdaging aan. Zet een nieuwe stap in je leven en doe het werk waar je écht gelukkig van wordt.

Leer de mooiste interieurs samenstellen door het volgen van een interieuropleiding op het MBO

Weet jij hoe je een bepaalde ruimte effectief kunt indelen? Is indelen van de meubelen in huis een soort van hobby voor je? En welke stoffen passen mooi bij elkaar én bij de klant? Dat zijn vragen die je leert beantwoorden tijdens een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van het vak interieurontwerper. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd hotel management opleiding op het HBO.